Offertförfrågan

Mörarps Frystransporter är specialiserade på transporter av kylda och frysta produkter i framförallt Skåne och Halland. Bolaget har varit verksamt under flera decennier och har sin historia tillsammans med Tempcons dotterbolag Syd Frys. Under våren 2023 knöts bolaget till Tommy Nordbergh Åkeri och bolagets utvecklingsresa inom Tempcon Group fortsätter.

CE-chaufförer med vana

Vi är fortfarande inne i ett expansivt skede med många nya spännande utmaningar och söker därför nu chaufförer med CE-behörighet för omgående anställning. Vi söker främst dig som har några års erfarenhet av fjärr- och distributionstrafik. Är du dessutom van att hantera tempererat gods och livsmedel är det ett stort plus. Självfallet har du YKB, truckkort, digitalt förarkort och behörighet för bakgavellift också. Du hanterar svenska i såväl tal som skrift.

Du utgår från Hyllinge, skiftarbete kan förekomma och då vi transporterar mycket livsmedel även visst helgarbete. Tjänsterna är tills vidare med sex månaders provanställning.

Mörarps Frystransporter är sedan januari 2019 en del av Tempcon Group. Tillsammans med våra systerbolag är vi idag Sveriges största transport- och logistikkoncern vad gäller tempererat gods. Vi kan erbjuda ett fritt och omväxlande jobb med trevliga arbetskamrater i ett företag på frammarsch. Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag till christoffer.ekman@sydfrys.se eller ring 042-38 86 54.

Vår personal

Epost

mf@sydfrys.se

Telefon

+46 (0)42-453 99 30